EEN RUIME BUS OF VERHUISWAGEN HUREN IN ALKMAAR!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Alkmaar voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

ZO HEEFT AUTOHOPPER VOOR JOU KLUS ALTIJD DE JUISTE BUS!

Bus huren? Bel 072-511 2088

bushurenautohopper

HUREN ZONDER ADDERTJES ONDER HET GRAS!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Alkmaar aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 072-5112088

Waar vind je ons? Kom je uit Alkmaar, Broek op Langedijk, Egmond, Heerhugowaard, Heiloo, Limmen of Bergen? Dan kan je ons makkelijk vinden aan De Parelweg 11 in Alkmaar.